MIKIN VINTIN PUISTOKONSERTIT

TORNIOSSA FELIXINPUISTOSSA MUSEOPOLKU 4
TO 14.8. KLO 18

Elina ja Marko Haapaniemi, Ari Jaakkola.

Aurinko helotti sateisen kesän harvana sateettomana iltana, kun odotettu kaksikko Elina Haapaniemi ja Marko Haapaniemi, vahvistettuina Ari Jaakkolalla harmonikkoineen, astuivat Felixinpuiston paviljongin lavalle.

Konsertin pääpaino oli Mikin Vintin teatterimusiikilla. Kuultiin runsas ja kiinnostava annos P. Mustapään ja Usko Monosen tuotantoa Mirjam Kälkäjän näytelmästä Läkkisepän onni. Eriparisen tekijäkaksikon, akateemikkorunoilijan ja viimeisellä katkollaan sairaalassa olevan tangosäveltäjän yhteistyöstä syntyi hieno sarja lauluja Läkkiseppä Limbladin hengessä.

Konserttin päätteeksi kuultiin Ari Jaakkolan letkeitä harmonikkasooloja.

Yleisö palkitsi Elinan, Markon ja Arin eläytyvät ja taitavat esitykset runsailla ablodeilla, – pistipä joku pari tanssiksikin puiston katveessa. Yleisöä oli pensaiden varjostamat istuimet täynnään.

 

To 21.7. konsertissa aurinko helotti esiintyjien posket punaisiksi ja paidat märiksi. Mutta se ei laulamisen iloa häirinnyt! Puistontäysi yleisökin oli innolla mukana, kun tuttu laulelma toisensa jälkeen kajahti paviljongin helteiseltä lavalta.

Ensin esiintyi Jukka Patokoski, sitten Pekka Määttä, mikinvinttiläinen vuosien takaa. Lopuksi lauloi Raili Leppälä heleässä kukkamekossaan ja kesähatussaan.

Säestäjänä oli viime kesältä tuttu Suvibändi, jossa soittivat Timo Kauppi, rummut, Ahti Suhonen, sähkökitara, Jukka Kangas, basso, Matti Ylipiessa, koskettimet ja Ari Jaakkola , harmonikka. Esiintyjät koonnut ja harjoittanut Raili halusi erikseen kiittää myös EventWorksin Markkua mahtavasta äänentoistosta!